Forside
Hovedsider
Biografier
Pink Floyd diskografi
Kontakt
Sitemap

Mark Malone, David Gilmour og Georg Hagstrøm
Mark Malone var vinderen af den Amerikanske del af MTV's konkurrence.
Jeg vandt den Europæiske del. Her står vi en lufthavn nær San Francisco.
Ja, ham i midten er David Gilmour

pinkfloydhyldest.dk administreres ene og alene af mig.
Mit navn er Georg Hagstrøm og jeg er fra 1967, altså født under Pink Floyds spæde start.
Til dagligt er jeg lagerarbejder.
Jeg lærte Pink Floyd at kende da de udsendte The Wall og har siden været indædt fan af deres musik. Jeg er vild med Pink Floyds musik men jeg idolisere ikke medlemmerne.
Selvfølgelig lytter jeg til andet end Pink Floyd - meget andet. Det er mest af alt rock musik.

Mit udgangspunkt for at lave denne side var, at jeg synes det var sjovt at lave hjemmeside. Når man så skulle lave dét, kunne man jo ligeså godt have et interessant emne - og det er Pink Floyd da!!.
Det er stadig mit udgangspunkt for denne side, at den skal være sjov for mig at lave. Derfor kan der godt gå noget tid mellem opdateringerne på siden og måske virker layoutet noget amatøragtigt (Jeg er amatør!) men jeg håber da ikke at de ting der nu ligger på mit site er ukorrekte på nogen måde.

Noget af det der motiverede mig til at starte pinkfloydhyldest.dk i sin tid var manglen på danske Pink Floyd sider og jeg skriver som bekendt på dansk ! Jeg kan i dag se at det er en side der bliver brugt flittigt.
Vi er mange Floyd fans i lille Danmark
Men dengang jeg startede denne side, var der ikke nogen rent danske sider. Dem der var, var enten ikke særligt omfattende eller også var de halvvejs engelske.

Billedet øverst på siden er rent pral. Jeg var jo så heldg i 1987 at vinde en konkurrence, hvor jeg fik lejelighed til at møde Pink floyd og komme backstage med dem også. Det er selvfølgelig lille mig til højre i billedet.
Her er lille udsnit af den jakke Mark og jeg har på.
Som det vist fremgår af logoet, var det under udgivelsen af Momentary Lapse of Reason at dette fandt sted.
Du kan læse en hel del mere om dette møde på min private hjemmeside.
Her skriver jeg mere om denne tur og blærer mig med backstagepass og den slags.

Alt her på siden er skrevet i min klart subjektive mening. Hvis jeg synes at det er noget skidt de har lavet, skriver jeg det. Så det er ikke sikkert at du er enig med alt det du læser, men det faktuelle håber jeg ikke du har nogen indvendinger imod.
Jeg bruger flittigt nettet til at søge oplysninger om Floyd og så har jeg også nogle bøger om gruppen. Da det ikke er en skoleopgave, bruger jeg ikke kildehenvisninger. Jeg finder også mange oplysninger på nettet. Jeg har af og til opdaget at det jeg læser mig frem til, ikke er helt i overensstemmelse med sandheden. Så snart jeg opdager sådan noget, retter jeg naturligvis. Finder du en fejl, så kontakt mig endelig: pinkfloyd@pinkfloydhyldest. (tilføj selv dk - jeg er træt af spam.)

Kilder :

A visual Documentary
by Miles

Desværre er der mange forkerte oplysninger i denne bog. Ydermere forældet bog efterhånden
The Stories behind every Pink Floyd Song
by Cliff Jones


En sjov indgangsvinkel til at fortælle Pink Floyds historie, men mere præget af personlige tolkninger end af fakta og proppet med faktuelle fejl

An Illustrated History
by Patrick Humphries

Som skrevet mange gode billeder, men teksten til billederne er ofte forkert.
Inside Out
A personal History of Pink Floyd
by Nick Mason


Historien fra grisens tryne. Mange billeder du aldrig har set før. Detaljer og oplysninger du ikke kunne få andre steder. Meget tung læsning, da detaljegraden ofte er meget høj.

The Making of
Pink Floyd The Wall
by Gerald Scarfe

Fantastisk bog, hvis man er vild med The Wall og Gerald Scarfe, som jeg er. Handler om The Wall fra pladen, filmen, Berlin til og med Waters koncerter.
Echoes
The Complete History
of Pink Floyd

by Glenn Povey

En side jeg selv læser meget på er Braindamage . Der får man alle nyhederne. Dem kan jeg simpelthen ikke levere i samme tempo. På Braindamage har de nogle direkte kilder, som jeg altså ikke har. Så det ræs har jeg måtte opgive og i stedet fokusere på at skrive det jeg ved noget om.
En anden rigtig gods kilde på nettet er nogle sider der hedder ECHOES. Det er en opsummering af gamle debatter. Alle de små kuriøse ting omkring og i Floyds musik. Der står en masse sjove oplysninger som jeg bruger flittigt.

Som alle andre der laver hjemmesider, vil jeg også gerne høre din mening om pinkfloydhyldest.dk.
Vær rar at skrive et par ord i min gæstebog
[ Skriv i min Gæstebog ] - [ Læs min Gæstebog]
Eller skriv direkte til mig pinkfloyd@pinkfloydhyldest. (tilføj selv dk - jeg er træt af spam.)

eXTReMe Tracker