Forside
Hovedsider
Biografier
Pink Floyd diskografi
Kontakt
Sitemap

London 1966 / 1967

Udgivet: 6. September 2005
fotograf Peter Whitehead
Selskab: Snapper

Dette er et stykke Pink Floyd historie af den sjældne slags. Hvis man ikke havde mulighd for at være i London dengang i 1966, er dette nok det tætteste man kommer på en fornemmelse af miljøet omkring Floyd dengang.
Lad mig straks sige, at hvis du er vild med Division Bells og Pulse, så er det altså kvantespring fra dette. Dette er Floyd absolutte spæde barndom. Det er "Barrett-årene" så det batter. Gilmour var der slet ikke tænkt på dengang (Nåja, det var kort efter dette han kom ind i billedet.) For mig der først blev født i 1967 og derfor kun har læst om UFO-club (Underground-Freak-Out-club)og alt det der, var det et must at se denne DVD. For en ægte Floyd-fan er det nødvendigt at vide hvordan det hele startede. Og det er lige præcis det man ser på denne DVD.

Det skal måske lige nævnes her, at det der er optaget her, mere eller mindre er uddrag af filmen "Tonite Let's All make Love in London". Jeg har ikke lige set den film, men det er hvad jeg er oplyst. Denne her film er så fokuseret på vores kære Floyd og viser ydermere optagelser hvor Floyd spiller i studiet til ære for kameraet. Så filmen er blandet sammen af disse studie billeder og så en masse klip fra f.eks. UFO-club og andre happenings fra London dengang. Lydsiden er så alene de to studienumre.


Instellar Overdrive [16:46]

(Instrumental)

Nick's Boggie [11:50]

(Instrumental)

Som alle andre der laver hjemmesider, vil jeg også gerne høre din mening om pinkfloydhyldest.dk.
Vær rar at skrive et par ord i min gæstebog
[ Skriv i min Gæstebog ] - [ Læs min Gæstebog]
Eller skriv direkte til mig pinkfloyd@pinkfloydhyldest. (tilføj selv dk - jeg er træt af spam.)


eXTReMe Tracker